Prop de 80 persones van assistir ahir al vespre al sopar col·loqui organizar per la nostra Fundació amb el reconegut advocat Miquel Roca Junyent, Soci Fundador i President de RocaJunyent, que compta amb més de cinquanta anys d’experiència legal i és un dels juristes més respectats i reconeguts a Espanya.
La conferència d’en Miquel Roca Junyent, titulada “Panorama empresarial per a quan acabi la pandèmia”, va analitzar la situació econòmica en la que s’han trobat moltes empreses arrel de la Covid-19. La pandèmia, segons Roca, “ha estat un repte molt gran i l’hem superat prou bé”.

Com no podia ser d’altra manera, també es va estendre en analitzar la situació bèl·lica entre Rússia i Ucraïna; va assegurar que trencar la unitat europea és un greu error en aquest moment. “Europa només té força si està unida. Rússia vol dividir Europa perquè això els enforteix. La unitat europea és bàsica.”

També va assegurar que el comerç internacional se’n ressentirà doncs Ucraïna és el graner del món (implicarà una pujada de preus de cereals i altres matèries primeres que provenen d’aquestes regions…).

Tot i això, Roca va transmetre un missatge d’optimisme i va afirmar que “a nivell econòmic anirem bé, si el conflicte es resolt bé”.