VIII Premis Talent Emprenedor 2023

Loading Events

La Fundació Gresol lliura els Premis Gresol Jove al Talent Emprenedor  

Aquests guardons arriben a la vuitena edició i tenen l’objectiu de posar en valor el talent de joves professionals i empresaris de les comarques de Tarragona, en els camps tecnològic, del màrqueting i l’acadèmic.

Comptarem amb una xerrada impartida per Gemma Gasulla, Secretària Territorial de Pimec a Tarragona

L’afterwork compta amb més de 120 assistents que no es volen perdre aquesta oportunitat de fer networking i relacions empresarials

Reus, 18 d’abril de 2023. Dimarts 18 d’abril, la Fundació Gresol lliurarà per vuitè any consecutiu els Premis Gresol Jove al Talent Emprenedor. Ho farà en una gala de lliurament que se celebrarà a la terrassa de l’Hotel Olympus Palace de Salou. Es tracta d’un esdeveniment en el que els joves són els protagonistes.

L’acte comptarà amb la intervenció de Gemma Gasulla, Secretària Territorial de PIMEC a Tarragona, així com, Delegada de PIMEC al Baix Camp, a les Terres de l’Ebre i al Baix Penedès.

És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, Economista, Emprenedora i Mare. Màster en Estratègia i Finances per EADA. Formada en habilitats directives i d’equips a Case Western Reserve Univ. i The Wharton School.

Al llarg de la seva vida ha estat vinculada al món empresarial, primer de tot, dins d’una família d’empresaris i emprenedors i, més endavant, com a professional iniciant la seva carrera a la multinacional suïssa Nestlé, i seguint creixent a SCA (Essity), entre d’altres.

Amb el temps i amb tota l’experiència adquirida, funda el seu propi projecte de consultoria estratègica i d’equips que ha dirigit durant més de 10 anys, impulsant projectes a nivell nacional i internacional i acompanyant professionals, directius i directives d’arreu del món.

També és la impulsora del projecte mésDona, talent i lideratge femení, projecte pioner i innovador que ha portat més de 6 fòrums a la província.

Tota la gala serà presentada i conduïda per la psicòloga i coach Ivette Castro, experta en fortaleses i des de fa més de 4 anys acompanya a dones emprenedores a re connectar amb el seu talent per a fer créixer el seu negoci; també potencia, desenvolupa i transforma equips i líders d’una empresa.

Com a punt i final, els assistents gaudiran d’un còctel networking totalment gratuït que els permetrà conèixer els projectes guanyadors i interactuar entre ells per explorar possibles col·laboracions. És un acte obert i gratuït a totes aquelles persones que hi vulguin assistir però serà necessària la prèvia inscripció a través d ela web de la Fundació Gresol.

Les 3 empreses guardonades

TALENT  TECNOLÒGIC: ORYZITE

Es tracta d’un producte revolucionari que soluciona un problema d’abast planetari. Es basa en l’adequació de la clofolla d’arròs per reemplaçar una bona part del plàstic en infinitat de productes.

Amb una producció anual 150 milions de tonelades en tot el món  i amb cap utilitat per pinsos o aliments, no hi ha cap altra alternativa més adequada.

És una càrrega  de base biològica feta amb un producte natural i que ofereix diversos avantatges respecte als materials plàstics tradicionals.

Oryzite és un material no tòxic i rentable perquè redueix els costos energètics. També és un recurs renovable, ja que la clofolla és un subproducte de la producció d’arròs. A més, redueix la dependència dels combustibles fòssils i redueix l’impacte ambiental.

En conclusió, Oryzite ofereix una alternativa sostenible, rendible i ecològica al plàstic tradicional, el que el converteix en una opció viable per a un futur millor.

TALENT EN MÀRQUETING: WINBIA

Es una agència de Marqueting Digital, especialitzada en la gestió de publicitat a Internet a través de Google, Meta o Linkedin; així com la captació de dades i la seva visualització per la presa de decisions. A dia d’avui compten, a més, amb una línia de negoci addicional a les dues anteriors, pionera a la zona de Tarragona, enfocada a obrir nous canals de venda per a fabricants i retailers a través de Marketplaces com ara Amazon, Back Market, Decathlon o Carrefour. Gestionen campanyes a nivell nacional i internacional, amb captació de Negoci per als seus clients, que els anomenen “Winners” a EMEA, ASPAC, USA, Canadà i LATAM en diversos sectors, com el turístic, hoteler, e-commerce, educació, sanitari, retail, etc.

A Winbia tenen un únic objectiu, que els seus clients disposin d’una visió eficaç de les seves dades i obtinguin els resultats més òptims possibles de les seves campanyes de màrqueting digital.

Al capdavant de l’empresa hi ha les fundadores Bistra Ivanova i Alba Blanco.

TALENT ACADÈMIC: DR. ALBERT FRABREGAT PER aCUP-E

El Dr. Albert Fabregat Sanjuan és l’inventor de dues tecnologies mèdiques relacionades en el camp de la neurofisiologia clínica: aCUP-E i EPlacement.

aCUP-E és un elèctrode de copa avançat i optimitzat per a la monitorització a llarg termini en nadons a la Unitat de Cures Intensives Neonatals (UCIN). EPlacement consisteix en un sistema de posicionament d’elèctrodes cranials que es pot utilitzar per a la majoria de proves de neurofisiologia clínica per a tot tipus de pacients, que augmenta la precisió, redueix el temps i facilita la tasca del personal sanitari en comparació amb el mètode convencional.

La invenció s’ha fet junt amb el doctor Vicenç Pascual que és Neurofisiòleg Clínic de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. L’equip té un esperit emprenedor i amb la resta de membres està treballant per constituir una spin-off que porti les tecnologies al mercat.

Les tecnologies han estat seleccionades per diferents convocatòries competitives la Fundació La Caixa amb els programes Caixaimpulse Validate i Consolidate i la xarxa ITEMAS.

Col·laboradors de l’esdeveniment

Els Premis Gresol Jove al Talent Emprenedor compten amb l’especial col·laboració de la URV, la Diputació de Tarragona, Fundació Ibercaja, Mercedes-Benz Autolica Tarragona, Logística Costa Dorada, Marlex Human Capital, Clos Galena, la cervesa Inedit de Damm, Hotel Olympus Palace, Pimec i Ivette Castro, psicòloga i coach de fortaleses.

Comparteix, tria la teva plataforma!

Go to Top