Gaudí Gresol

Un reconeixement a la notorietat i l’excel·lència

Si les Jornades Gresol s’han convertit en una de les dues cites anuals de referència de la Fundació, l’altra, sens dubte, és l’entrega dels Premis Gaudí-Gresol a la notorietat i l’excel·lència. Es tracta d’una trobada que naixia al 2007 amb la voluntat d’homenatjar a personalitats que han destacat al llarg de la seva trajectòria en diversos àmbits. La ciutat de Reus es vesteix cada any de gala per acollir en el seu Recinte Firal l’entrega d’aquests guardons.

Fusce sit amet ipsum ut ex consequat facilisis eleifend at urna. Etiam at aliquet ipsum, quis mollis justo. Aenean nec fermentum nisl, eu dapibus leo. Donec efficitur lacus quis porta gravida. Proin interdum nisi eget iaculis congue. Proin elementum tellus in sapien ullamcorper, consequat suscipit ipsum molestie. In velit odio, aliquam quis urna sed, hendrerit ullamcorper tellus. Integer non bibendum mi, sit amet tincidunt est. Nulla aliquam posuere dictum. Donec euismod ullamcorper massa eget maximus. Ut risus elit, consequat a dapibus aliquet, tempus ac nisl.

Premis talent emprenedor

Un reconeixement al joves professionals i empresaris

Els Premis al Talent Emprenedor tenen per objectiu posar en valor el talent de joves professionals i empresaris de les nostres comarques. Aquest acte de lliurament permet, a més del seu reconeixement, la promoció d’aquests joves i del nostre teixit empresarial.

L’acte, que aquest 2021 compleix la seva sisena edició, premiarà les següents categories:

Talent tecnològic: Reconeixement a joves empreses que hagin assolit l’èxit d’una idea innovadora en l’àmbit de la tecnologia i/o digital.

Talent acadèmic: Reconeixement a persones amb una brillant trajectòria en l’àmbit acadèmic i que tinguin projectes que puguin esdevenir un negoci.

Talent en màrqueting: Reconeixement a joves empreses que hagin tingut èxit amb una estratègia de màrqueting, comercial o d’internacionalització.

Talent gastronómic: Reconeixement a persones amb una destacada trajectòria en el món gastronòmic.

Els premiats de la sisena edició celebrada el passat 14 d’abril a l’Hotel Olympus Palace de saló, van ser en estricte ordre:

A més, aquest escenari dels premis es complementa amb una ponència que ens ofereix un espai de reflexió i posada en comú de temes rellevants de l’actualitat.

Per a la VI edició comptem amb Verónica Ferrer Moregó, CEO & Potenciadora de Negoci de Pitaya Business.

Gran Gresol

Un reconeixement a la feina ben feta

El Premi Gran Gresol s’entrega a personalitats de prestigi que han assolit, amb una trajectòria brillant, èxits importants i una gran notorietat. La seva figura i la seva tasca són, a la vegada, exemple per a empresaris i referent internacional.

El Premi Gran Gresol s’entrega a personalitats de prestigi que han assolit, amb una trajectòria brillant, èxits importants i una gran notorietat. La seva figura i la seva tasca són, a la vegada, exemple per a empresaris i referent internacional.

El premi s’inspira en la figura simbòlica del gresol: un recipient en el qual, per l’efecte del foc, una barreja de metalls dóna lloc a un producte superior. Una gran personalitat és aquella qui ha aconseguit un gran aliatge de persones o accions a través del “foc” del seu esforç amb una acció notable i molt meritòria, obtenint uns resultats mereixedors de ser reconeguts.

Entre altres personalitats, han rebut aquets guardó: Juan Antonio Samaranch, Federico Mayor Zaragoza, Joaquín Navarro Valls, Loyola de Palacio, Valentí Fuster, Adolfo Suárez, Vicente Ferrer, Javier Solana, Rodrigo Rato o Pedro Nueno.