Notícies

Totes les notícies

DSC 0780

Amb l'objectiu de posar en valor el talent de joves professionals i empresaris de les comarques de Tarragona, els premis reconeixen les categories: Talent Tecnològic, Màrqueting, Acadèmic i, aquest any 2021 porta com a novetat, la categoria Talent Gastronòmic.

Llegeix més: Per sisena vegada consecutiva, la Fundació Gresol atorga els premis Tribuna Jove Gresol al Talent...

PARA WEB MARÇ

Com cada mes, la Fundació Gresol va realitzar un col·loqui per als seus afiliats, en el qual es va parlar d'un tema molt rellevant per a la regió Sud de Catalunya, específicament per a Tarragona: l'Hidrogen Verd.

Llegeix més: Tarragona es prepara per ser la Vall de l'Hidrogen Verd

 DSC3047

A banda del manifest, les entitats preparen pel dijous 4 de març un gran acte reivindicatiu per manifestar el rebuig als aldarulls dels darrers dies i reclamar a les administracions mesures per a la recuperació econòmica.

Llegeix més: La Fundació Gresol se suma al manifest “Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació”

image00022

Apostar per nous negocis creats al voltant de la innovació i vinculats als principals reptes mediambientals i socials: sostenibilitat, economia circular i transformació digital. Aquesta va ser la invitació d'Ernest Quingles, ponent de la Fundació Gresol al col·loqui d'aquest mes.

Llegeix més: "La sostenibilitat i la RSC han de crear valor": Ernest Quingles, vicepresident d'Epson Europe

peli fortuny web2

El passat 26 de gener la Fundació Gresol conjuntament amb El Círcol de Reus van estrenar en exclusiva i en el Teatre Fortuny de Reus la pel·lícula-documental “Fortuny, la mort del pintor”.

Llegeix més: Gresol i El Círcol s'uneixen per a l'estrena exclusiva del film "Fortuny, la mort del pintor"

Pàgina 1 de 36