Notícies

Totes les notícies

foto família XIV Premis Gaudí GresolLa gala de lliurament va reunir a persones del món empresarial, institucional i social a les instal·lacions del Tecnoparc firaReus, respectant totes les mesures de seguretat recomanades.

Llegeix més: Jordi Basté, FC Barcelona Femení i Silvia Marsó, entre els guardonats dels XIV Premis Gaudí Gresol

Premis Gaudí Gresol savethedate-web

Els guardonats són Núria Salán, Jordi Salas-Salvadó, Dr. Josep M. Campistol, Llucia Ramis, Esteve Camps, Jordi Juan, Marina Rossell, Silvia Marsó, FC Barcelona Femení i Jordi Basté

Llegeix més: Reus celebrarà el 14 de juliol la 14a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i...

Web 1

El director general de Ferrovial Construcció per a Espanya, França, Portugal, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Austràlia, Ignacio Clopés, va ser el convidat de la Fundació Gresol per al col·loqui de juny.

Llegeix més: Tendències globals i perspectives de creixement del sector de la construcció.

Gemma Web 1

El passat 27 de maig, la Fundació Gresol va celebrar un afterwork al jardí del Patronat de Turisme de Salou, enmig del Passeig Jaume I, en un majestuós emplaçament.

Llegeix més: El passat 27 de maig, la Fundació Gresol va celebrar un afterwork al Patronat de Turisme de Salou

IMG-20210527-WA0002

Des de la Fundació Gresol ens alegra comunicar-los als nostres socis i simpatitzants que tenim un nou associat: una de les empreses més prestigioses del sector Assegurances, Caser, ara s'uneix al grup de destacades empreses i professionals que formen part de Gresol.

Llegeix més: La companyia d'Assegurances Caser s'uneix a la Fundació Gresol

Pàgina 1 de 37