Notícies

Totes les notícies

 DSC3047

A banda del manifest, les entitats preparen pel dijous 4 de març un gran acte reivindicatiu per manifestar el rebuig als aldarulls dels darrers dies i reclamar a les administracions mesures per a la recuperació econòmica.

Llegeix més: La Fundació Gresol se suma al manifest “Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació”

image00022

Apostar per nous negocis creats al voltant de la innovació i vinculats als principals reptes mediambientals i socials: sostenibilitat, economia circular i transformació digital. Aquesta va ser la invitació d'Ernest Quingles, ponent de la Fundació Gresol al col·loqui d'aquest mes.

Llegeix més: "La sostenibilitat i la RSC han de crear valor": Ernest Quingles, vicepresident d'Epson Europe

peli fortuny web2

El passat 26 de gener la Fundació Gresol conjuntament amb El Círcol de Reus van estrenar en exclusiva i en el Teatre Fortuny de Reus la pel·lícula-documental “Fortuny, la mort del pintor”.

Llegeix més: Gresol i El Círcol s'uneixen per a l'estrena exclusiva del film "Fortuny, la mort del pintor"

Carlos Alejaldre

Amb 30 assistents i atenent totes les restriccions sanitàries exigides, la Fundació Gresol va realitzar el seu primer Dinar Col·loqui de l'any 2021 a Casa Joan Miret el passat 14 de gener. 

Llegeix més: Carlos Alejaldre, director general del CIEMAT, primer convidat de la Fundació Gresol al 2021

DSC 0705El dimarts 1 de desembre, l’Hotel Mas Passamaner de La Selva del Camp va acollir el darrer dinar col·loqui organitzat per la Fundació Gresol. Més d’una cinquantena d’empresaris van assistir a aquesta cita per escoltar de primera mà un expert en tecnologia 5G que ens va parlar sobre "Lideratge digital en el món de les comunicacions intel·ligents"

Llegeix més: Eduard Martin, expert en 5G, ens explica aquesta tecnologia durant el dinar col·loqui de desembre

Pàgina 1 de 35